5 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ

Δυο δικούς του ανθρώπους, τους Νίκο Σαμαρά και Δημήτρη Μούρτο, αποχαιρέτησε από τη ζωή  ο Παναθηναϊκός...

Ο Νίκος ήταν αθλητής του παναθηναϊκού στο βόλεϊ με σημαντική πρόσφορα, επίσης σημαντική πρόσφορα έχει και γενικά στο Ελληνικό βόλεϊ, καθώς ήταν από αυτούς που το ανέδειξαν σε διεθνή επίπεδο.

Ο Δημήτρης Μούτρος αφιέρωσε τη ζωή του στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό πολλά χρόνια, με την πρόσφορα του αξιοπρόσεκτη στον σύλλογο.

Αναλυτικές η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πενθεί διπλά. Τον αδόκητο χαμό του κορυφαίου Νίκου Σαμαρά που τίμησε τη φανέλα με το Τριφύλλι, διαδέχθηκε η απώλεια της "ψυχής" του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, του "στρατηγού", Δημήτρη Μούρτου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και των δύο".

Υ.Γ. Το greenarea εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις δυο οικογένειες!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :