13 Ιανουαρίου 2013

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΑΦΙ!

Πολύ κακό παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα... 

Στη βαθμολογία είναι πολύ κάτω από τον στόχο της δεύτερης θέσης και γι' αυτό πρέπει να γίνουν κινήσεις τώρα στο Γενάρη ώστε η ομάδα να ενισχυθεί. Αν η έκβαση της υπόθεσης Σισε τελειώσει θετικά, τότε θα δώσει άλλο αέρα στην ομάδα στα επόμενα καθοριστικά παιχνίδια, μια τέτοια κίνηση θα έχει θετικές επίπτωσης πέρα από τα αγωνιστικά και στους οπαδούς που περιμένουν μια ώθηση που θα τους φέρει πιο κοντά στην ομάδα στηρίζοντας την πιο δυναμικά στη συνέχεια.

Με λίγα λόγια τι έγινε στο παιχνίδι...

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά ήταν πολύ χαμηλός, μετά το 20' λεπτό άρχισαν οι παίχτες να πιέζουν για ένα γκολ, με ποιο κινητικούς τους Κουινσι και Σισικο, δεν έφεραν αποτέλεσμα οι προσπάθειες τους σε ένα βαρετό πρώτο ημίχρονο, σκορ 0-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο, όσο και να προσπαθούσαν οι πράσινοι σε ένα γήπεδο χωράφι δεν έβρισκαν διαδρόμους να απειλήσουν αποτελεσματικά, το παιχνίδι είχε νευρικό ρυθμό που δεν βοηθούσε τους παίχτες του Φαμπρι να σκοράρουν, τελικό σκορ 0-0!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :