9 Ιανουαρίου 2013

Ο ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΜΠΡΙ!

Ο ναός προπονητής του Παναθηναϊκού από την  Ισπανία, μπορεί να μην έχει ξαναδουλέψει σε ομάδες μεγάλου επιπέδου, αλλά τον διακρίνει πολύ η δουλεία...

Και περισσότερο ο τσαμπουκάς που έχει, ακόμα και προς τους παίχτες και αυτό γιατί θέλει πάντα να νικάει με κάθε τρόπο, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Ο Φαμπριθιανο Γκονθαλεθ όπως είναι το όνομα του ή αλλιώς Φαμπρι, ει ναι λάτρης του αμυντικού ποδοσφαίρου και της δουλείας, καθώς του αρέσει πρώτα να μην δέχεται γκολ και μετά να παλεύει η ομάδα για τα γκολ της νίκης.

Χαρακτηρίζεται για την αυστηρότητα του σε όποια ομάδα και αν ήταν προπονητής, η πειθαρχία στην προπόνηση και στους αγώνες είναι το παν για τον ίδιο, αν δεν γίνουν τα πράγματα που ζητάει, φτάνει στα "άκρα" για να μην ξανά γίνει το λάθος.

Ο Φαμπρι θα καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αν δείξει καλά στοιχειά μέσα από τη δουλεία του και τα αποτελέσματα βέβαια, τότε υπάρχει και οψιόν για ενα ακόμα χρόνο. Η επιλογή του Ισπανού ίσως να μην είναι τυχαία, καθώς η διοίκηση από την αρχή της σεζόν τόσο με τον Φερειρα, όσο και με τον Ροτσα, έβλεπε απειθαρχία και αδιαφορία από τους παίχτες σε πολλούς αγώνες που σε μεγάλο ποσοστού οδηγούσε σε ήττες, για να πούμε και την πραγματικότητα στην Παιανία ειχε χαθεί ο έλεγχος απο το καλοκαίρι.   

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :