11 Ιανουαρίου 2013

"ΜΗΝΥΜΑ" ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΕ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ!

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν θα αφήσει κανέναν να παίζει με το όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Χθες, 10 Ιανουαρίου 2013, ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατέθεσε έγκληση σε βάρος του Βλάση Τσάκα για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της εξύβρισης και της απειλής (άρθρα 361, 363, 333 Ο.Κ.). Ο Βλάσης Τσάκας αναζητήθηκε από την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου αλλά δεν κατέστη δυνατόν, επειδή δεν ανευρέθη.

 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -πλέον- θα προσφεύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη εναντίον οποιουδήποτε πλήττει παράνομα την προσπάθεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για να ανασυγκροτηθεί, να εκσυγχρονισθεί και να πρωταγωνιστήσει πάλι στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, καθώς και εναντίον όσων επιμένουν πεισματικά στο χθες της παράγκας και των εξωθεσμικών παρεμβάσεων".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :