14 Ιανουαρίου 2013

"ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΣΙΣΕ"

Για την επιστροφή Σισε στον Παναθηναϊκό και την επιστροφή της ομάδας στη Λεωφόρο, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου...

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας, στα πλαίσια εκδήλωσης των βραβείων ΠΣΑΠ, δήλωσε:

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ,είπε: 
"Είναι εφικτό να επιστρέψει ο Σισέ. Νομίζω ότι την Τετάρτη θα απαντήσει η QPR. Νομίζω ότι θα έρθει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό, ακόμα και αν υπάρχουν λίγες δυσκολίες, οι οποίες θα ξεπεραστούν. Λείπει από τον Παναθηναϊκό ο δεινός σκόρερ, αυτός που θα μπορέσει με ευκολία να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και ο Σισέ μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια της διοίκησης και να έρθει στο γήπεδο για να βοηθήσει και τα υπόλοιπα παιδιά του Παναθηναϊκού και την διοίκηση της ομάδας. Και αυτή την χαμένη αυτοπεποίθηση, πρέπει ο κόσμος να την αποκτήσει και πάλι".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Σωτήρη Κυργιάκου και αν επιθυμεί ο παίκτης να επιστρέψει,είπε: 
 "Δεν έχω μιλήσει με τον Σωτήρη Κυργιάκο και δεν ξέρω αν θέλει να επιστρέψει. Όμως τα χρήματα είναι πολλά για την απόκτηση του και είναι δύσκολο να επιστρέψει ο Κυργιάκος".

Για τις μεταγραφές,είπε: 
"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ενίσχυση και νομίζω ότι ήδη η διοίκηση του κινείται, ώστε η ομάδα να αποκτήσει 2-3 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν και με τους υπόλοιπους παίκτες που θα μείνουν -γιατί απ' ότι ξέρουμε, υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποχωρίσουν- ώστε να διεκδικήσει αυτά που έχουν απομείνει. Την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας που είναι οι επόμενοι στόχοι που ο Παναθηναϊκός θέλει και μπορεί να τους πετύχει".

Για την επιστροφή στο "Απόστολος Νικολαϊδης",είπε: 
"Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός το πρώτο του παιχνίδι στη Λεωφόρο θα το κάνει ή με τον ΟΦΗ ή με τον Πανιώνιο. Σε ένα από αυτά τα δύο παιχνίδια θα μπούμε και πάλι στην Λεωφόρο. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :