ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ; ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ! ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΤΡΟΥΜΠΑΣ!

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

Να και κάτι καλό μέσα σε όλη την πίκρα που έχει ο κόσμος! Κατατέθηκε την Παρασκευή η νέα τροπολογία για τη διπλή ανάπλαση...

Μετά από αυτή την εξέλιξη, α) Από την ήμερα που θα εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει σε 5 χρόνια να κατασκευασει το νέο του γήπεδο.

β) Αν μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια δεν γίνει το νέο γήπεδο, τότε η κατεδάφιση της Λεωφόρου δεν μπορεί να προχωρήσει και θα εξετασθεί ξανά το θέμα από την αρχή.

γ) Για να γινει η κατεδάφιση θα πρέπει πρώτα ο Παναθηναϊκός να έχει ναό γήπεδο και να το χρησιμοποιεί ήδη στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

δ) Επιτρέπετε στην παρούσα διοίκηση η νέα να προχωρήσει σε εργασίες επιδιόρθωσης για την καταλληλότητα του γηπέδου της Λεωφόρου και εν συνεχεία να αγωνιστεί η ομάδα για όσο χρειαστεί.

Αυτό που απομένει είναι να ψηφιστεί η τροπολογία από τη Βουλη, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η χρήση της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό μέχρι και όποτε κατασκευαστεί το νέο γήπεδο!

Editorial: (greenarea team)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου