18 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

Να και κάτι καλό μέσα σε όλη την πίκρα που έχει ο κόσμος! Κατατέθηκε την Παρασκευή η νέα τροπολογία για τη διπλή ανάπλαση...

Μετά από αυτή την εξέλιξη, α) Από την ήμερα που θα εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει σε 5 χρόνια να κατασκευασει το νέο του γήπεδο.

β) Αν μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια δεν γίνει το νέο γήπεδο, τότε η κατεδάφιση της Λεωφόρου δεν μπορεί να προχωρήσει και θα εξετασθεί ξανά το θέμα από την αρχή.

γ) Για να γινει η κατεδάφιση θα πρέπει πρώτα ο Παναθηναϊκός να έχει ναό γήπεδο και να το χρησιμοποιεί ήδη στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

δ) Επιτρέπετε στην παρούσα διοίκηση η νέα να προχωρήσει σε εργασίες επιδιόρθωσης για την καταλληλότητα του γηπέδου της Λεωφόρου και εν συνεχεία να αγωνιστεί η ομάδα για όσο χρειαστεί.

Αυτό που απομένει είναι να ψηφιστεί η τροπολογία από τη Βουλη, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η χρήση της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό μέχρι και όποτε κατασκευαστεί το νέο γήπεδο!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :