5 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ (VIDEO)

Θέρμη υποδοχή επιφύλαξαν δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Αποστόλη της ομάδας κατά την έξοδο από το αεροδρόμιο του Λονδίνου...

Το παναθηναϊκό στοιχειό στο Λονδίνο, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Αγγλίας είναι αρκετό, εν όψη και του αγώνα της Πέμπτης με την Τοτεναμ, ήθελαν να τους τονώσουν ψυχολογικά κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο διπλό σε ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα τους δώσει και την χρυσή πρόκριση!

Τα συνθήματα ήταν πολλά, αλλά ένα είχε την τιμητική του που έκανε τους παίχτες να χαμογελούν με αισιοδοξία και αυτό ήταν το... "Διπλό με' στο Λονδίνο ΠAO ολε".

-Δείτε παρακάτω το βίντεο:


 
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :