16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός του ντέρμπι που είδαν όλοι πριν μια εβδομάδα, εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστος στη Βέροια γνωρίζοντας μια ντροπιαστική ήττα...

Απαράδεκτος και χωρίς, αρχή, μέση και τέλος αυτός ο Παναθηναϊκός, απογοήτευσε τον κόσμο που πήγε να τους στηρίξει στη Βέροια και ήταν πάνω από 1000 οπαδοί. Δεν αξίζει ο κόσμος τέτοιες εμφανίσεις και φέτος δυστυχώς ο κόσμος έχει γευτεί πάρα πολλές πίκρες.

Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε, η διοίκηση πρέπει να καταλάβει πως ομάδες χωρίς οικονομική δύναμη δεν μπορούν να σταθούν πουθενά στον κόσμο, αυτή η ομάδα έχει χάσει τη δυναμική της, δεν γίνεται να χάνει από την Βέροια με κάτω τα χέρια, δεν γίνεται κάθε τρεις και λίγο να ζητάτε διακανονισμό για μειώσεις συμβολαίων από τους παίχτες. Πρέπει λοιπόν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επενδυθούν στην ομάδα τα κεφάλαια που πρέπει για να βρει η ομάδα το δρόμο που αξίζει και όχι αυτόν που διανύει τώρα. 

Τι έγινε στον αγώνα....

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάστηκε καθόλου σοβαρός, με καμία διάθεση από τους παίκτες να πιέζουν, αυτή η χαλάρωση και στην άμυνα έφερε την ομάδα πίσω στο σκορ 1-0 στο 14 λεπτό, καμία αντίδραση των πράσινων στη συνέχεια με αποτέλεσμα να έρθει στο 44΄λεπτο το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν τρία σουτ τα οποία δεν βρήκαν εστία, από τους Λάζαρο, Βελασκες και Ζεκα, τελικό σκορ πρώτου ημιχρόνου 2-0.    

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ θα περιμέναμε μια αντίδραση, η ομάδα ήταν μια από τα ίδια με την εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο, μετά από τραγικό λάθος των Βιτολο και Βυντρα οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 στο 55' λεπτό.

Δεν έγινε και τίποτα σημαντικό στη συνέχεια, οι πράσινοι ήταν εκτός τόπου και χρόνου, καμία προσπάθεια ομαδική και ατομική, τελικό σκορ 3-0.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :