20 Δεκεμβρίου 2012

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝ!

Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ Αλαφούζου και Ροτσα μετά τις τελευταίες αναταράξεις, πλέον όλα αποκαταστάθηκαν...

Πάνω από μια ώρα κράτησε η συνάντηση και λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν μετά τις δηλώσεις Ροτσα.

Πρόεδρος και προπονητής έδωσαν αμφίβιες εξηγήσεις για το θέμα τον αποδεσμεύσεων παικτών και συμφωνήσαν πως θα ακολουθηθεί το πλάνο που συμφωνήθηκε όταν ανέλαβε, την προώθηση δηλαδή ανερχόμενων ταλέντων με κάποιες μεταγραφές ανάλογα της οικονομικής δυνατότητας και απομάκρυνση παιχτών που δείχνουν προκλητική αδιαφορία σε παιχνίδια και γενικά όσοι δημιουργούν προβλήματα αγωνιστικά και εντός Παιανίας.

Επίσης συμφωνήσαν πως όποια διαφωνία ή πρόβλημα υπάρξει στην ομάδα, δεν θα γίνει γνωστό μέσω της δημοσιότητας, αλλά με άμεση επικοινωνία μεταξύ τους που θα λύνουν και καλύτερα τα προβλήματα.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :