12 Δεκεμβρίου 2012

ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΦΩΤΣΗΣ

Ο Αντώνης  Φωτσης μίλησε για τον Παναθηναϊκό και την περίπτωση να επιστρέψει στην ομάδα...

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα όσων είπε για τον Παναθηναϊκό σε πολιτική εφημερίδα:

Με την ευκαιρία, θα ήθελες να αναφερθείς στο "φλερτ" που έχεις δεχτεί από τον Παναθηναϊκό; Τι ακριβώς έχει συμβεί και ποια είναι αλήθεια;
"Με τον Παναθηναϊκό έχω μια πολύ καλή σχέση. Εκεί ξεκίνησα από πολύ μικρός, φόρεσα για πολλά χρόνια τη φανέλα της ομάδας. Ήρθαν πρόσφατα στην Ιταλία γιατί είχαν το παιχνίδι με την Καντού. Ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήλθε στο Μιλάνο και παρακολούθησε τον δικό μας αγώνα και εγώ εκτίμησα πολύ αυτή την κίνηση. Δείχνει ότι άπαξ και μπεις στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, έχεις για πάντα μια θέση και προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό…".

Τι λέει, λοιπόν, η καρδιά σου; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις γειτονιά άμεσα, αν δεν προκριθεί η Αρμάνι στο Top16; 
"Το θέμα δεν εξαρτάται από μένα, καθώς ως γνωστόν δεσμεύομαι με συμβόλαιο από την Αρμάνι. Εφόσον, όμως, με ρωτάς, για τώρα, όχι, δεν το βλέπω. Θα ήθελα να τελειώσω τη χρονιά στο Μιλάνο. Με το συμβόλαιο που υπέγραψα, έχω δώσει μια υπόσχεση και θέλω να την τηρήσω. Μετά θα δούμε. Υπάρχει πολύς καιρός μέχρι το καλοκαίρι και θα έχουμε αρκετές ευκαιρίες να τα ξαναπούμε".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :