8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ Ο ΖΟΤΣ

Για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και για το πότε θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα...

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Ζοτς με τον γιο του, στο ισπανικό αθλητικό περιοδικό Gigantes, χαρακτηριστικά είπε για τον Παναθηναϊκό:

Για την απόφασή του να μείνει εκτός πάγκων για ένα χρόνο,είπε:
"Εγώ είχα από καιρό στο μυαλό μου το να ξεκουραστώ για έναν χρόνο. Αυτό το καλοκαίρι, και ύστερα από 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό και για τους δύο, για τον σύλλογο και για μένα, ένας τέτοιος χρόνος".

Για το εάν υπήρξε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες,είπε:
"Ξέρω ότι μίλησαν με τον μάνατζέρ μου, αλλά η απόφαση είχε παρθεί και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι ποτέ δεν θα κινιόμουν με γνώμονα τα λεφτά. Μετά από 21 χρόνια προπονώντας ξέρω τι μπορώ να ζητήσω από μια ομάδα για να αισθάνομαι ευτυχισμένος, αλλά μέσα σε αυτά που μπορώ να ζητήσω, δεν είναι τα χρήματα. Θα αποτελούσε κίνητρο ένα πρότζεκτ που θα με ενθουσίαζε. Και για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να μου προσφέρει την δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μπορούμε να διεκδικούμε τίτλους στην Ευρώπη. Και, πάνω απ' όλα, να θέλει η οικογένειά μου να πάμε στο μέρος απ' όπου θα έρθει αυτή η πρόταση, Αλλά για να αποφασίσω για κάποια επιλογή, απομένει ακόμα πολύς χρόνος".

Για τη φιλοσοφία του για το μπάσκετ,είπε:
"Να βάζεις έναν πόντο περισσότερο από τον αντίπαλο (γελάει). Η ομάδα πρέπει να είναι οικογένεια και ότι συμβαίνει στα αποδυτήρια να μην βγαίνει προς τα έξω. Πρέπει να υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ όλων των μελών της ομάδας"

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ,είπε:
"Μια κλειστή Ευρωλίγκα. Δεν βλέπω άλλη λύση. Αν δεν το κάνουμε, θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα έρθει το ΝΒΑ, θα δημιουργήσει μια περιφέρεια στην Ευρώπη και αυτό θα σημάνει τον θάνατο του ευρωπαϊκού μπάσκετ ως τέτοιου. Είναι καλύτερα να φανούμε εμείς ικανοί στο να οργανωθούμε και να φέρουμε εις πέρας αυτό το πρότζεκτ. Στα πρωταθλήματα θα αγωνίζονταν οι ομάδες που δεν παίρνουν μέρος στην Ευρωλίγκα και αυτές της Ευρωλίγκας θα συμμετείχαν στην τελική φάση των πρωταθλημάτων, εκεί περί τον Μάιο".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :