9 Μαρτίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ"! (VIDEOS)

Πριν 53 χρόνια, στις 9 Μαρτίου του 1960, γεννήθηκε ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης, ο Ζελικο Ομπράντοβιτς...

Ο Ζοτς είναι μια μεγάλη διεθνής προσωπικότητα του ήθους και της δουλείας σε ότι κάνει στη ζωή του.'Ολοι έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, όλοι τρέφουν μεγάλο σεβασμό, που τον έχει κερδίσει με την άξια του, ότι και να πούμε ειναι λίγο γι' αυτον τον προπονηταρά!

Ως προπονητής έχει κατακτήσει τα πάντα, δεν είναι καθόλου υπερβολή ο χαρακτηρισμός που του έχουν δώσει..."Άρχοντας των δαχτυλιδιών", αυτό το αποδεικνύουν τα πάρα πολλά τρόπαια που έχει κατακτήσει, με τον Παναθηναϊκό έχει 11 πρωταθλήματα Ελλάδος, 6 κύπελλα Ελλάδος και 5 ευρωπαϊκά! Με τον Παναθηναϊκό είχε πάνω από 700 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Το greenarea του εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και σύντομα πάλι στα πράσινα!!!

-Βίντεο αφιέρωμα για τον Ζοτς:
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :