10 Δεκεμβρίου 2012

Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΟΞΕΦΤΙΛΕΣ! (VIDEOS)

Πριν 9 χρόνια, στις 10 Δεκέμβρη 2003 ήταν ημέρα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ημέρα ξεφτίλας για τον διορισμένο απόγονο, Γιουβέντους-Γαύρος 7-0...

Η μέρα αυτή δεν θα ξεχαστεί ποτέ από κανέναν και ειδικά από τους Λιμανίσιους που βλέπουν ακόμα και σήμερα εφιάλτες, όχι μόνο αν ακούσουν την λέξη Γιουβέντους, αλλά όταν ακούν και τις λέξεις Τσαμπιονς Λιγκ.
Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αρχίσει και ξεστομίζουν το Ελλάς Ευρώπη Ολυμπέεεακος οι φυλλάδες τους προς τα πρόβατα και οι αμνοί κάνουν μπεεεεεεε, όπως κάνουν πάντα!

ΤΟ ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ-ΑΛΗΘΗΝΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

-Απολαύστε λοιπόν εκείνη τη μέρα κόκκινης Ξεφτίλας...
Editorial: ANTIred
   

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :