19 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΥΡΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟ ΛΑΓΟ...ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ!

Επίθεση στον κεντρικό προσπάθησαν να κάνουν τα κόκκινα κοτόπουλα με κράνη, αλλά πάλι τρέχανε στα γύρο στενά... 

Πιο συγκεκριμένα 100 περίπου μηχανάκια με οπαδούς του Γαύρου, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι έκαναν απόπειρα επίθεσης στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Εκείνη την ώρα στον σύνδεσμο δεν ήταν παραπάνω από 30 άτομα, τα οποία κατάλαβαν άμεσα τι γινόταν και καθώς οι κόκκινοι λαγοί πλησίαζαν τους απώθησαν με μερικές συμπλοκές, άλλοι διέφυγαν δεξιά, αριστερά σαν τους λαγούς(ως συνήθως) και άλλοι έτρεχαν με τα πόδια στα στενά της περιοχής αφήνοντας τα μηχανάκια τους για άλλη μια φορά.

Πήραν το μάθημα πάλι οι ξεφτιλογαύροι, αντιπροσωπία θα ανοίξουμε σε όλη την Ελλάδα με αυτούς, πόσα μηχανάκια θα μας αφήσουν ακόμα; Βαρεθήκαμε...! 

Εditorial: (greenarea team)
  

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :