12 Οκτωβρίου 2010

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Κ' ΕΞΩ Ο ΓΚΟΒΟΥ...?

Το ζήτημα της πειθαρχίας σε μία ομάδα είναι για μένα το Α και το Ω. Συμφωνώ απόλυτα με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ότι συνιστά το κλειδί για την επιτυχία ενός συλλόγου.


Η μικρή αυτή εισαγωγή γίνεται με αφορμή τα εξωαγωνιστικά τερτίπια του Σίντνεϊ Γκοβού. Καταρχήν τον Γάλλο ως παικτική αξία δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς.

Ωστόσο δεν είναι δυνατόν να μην συναισθάνεται πως ανήκει σ' ένα μεγάλο σωματείο και ότι πρέπει να φέρεται ανάλογα. Η παράβαση του ωραρίου δεν έγινε μία φορά. Άρα λοιπόν πρέπει ο ίδιος πρωτίστως να καταλάβει και το τι πρέπει να κάνει και το τι δεν πρέπει να κάνει αλλά και να φερθεί από εδώ και πέρα απόλυτα επαγγελματικά.

Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι κατά πόσον ο Γκοβού τα έκανε αυτά και στο εξωτερικό. Διότι αν έκανε και εκεί ανάλογα πράγματα και μάλιστα τόσο νωρίς είναι θέμα. Αν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένες απερισκεψίες, τότε το πράγμα αλλάζει.

Μετά τιμής

Ο... Trifilatos

* ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ TRIFILATOY...εδώ

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :