13 Οκτωβρίου 2010

O Α.ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ....?(!)Μια έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες μέρες ότι ο Ανδρέας 
Βγενόπουλος ετοιμάζετε σε ένα μήνα να εκδώσει - χρηματοδοτήσει μια 
νέα οπαδική παναθηναϊκή εφημερίδα...


Ο μέτοχος του παναθηναϊκού κ' πολύ σύντομα μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ίσως κ' εντός του 2010, στη νέα λοιπόν αυτή εποχή για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ μας θελεί να βγαλεί στα περίπτερα μια νέα εφημερίδα που θα προσελκύσει  όλους τους οπαδούς του τριφυλλιού.
Το όνομα που θα έχει όμως η νέα αυτή εφημερίδα  και λέγεται πως του το έχουν προτείνει οι  στενοί του συνεργάτες είναι... "ΒΑΖΕΛΟΣ" , το σκεφτικό της πρότασης  του ονόματος αυτού είναι ότι θέλει να δώσει μια δυνατή απάντηση στην εφημερίδα του ΟΣΦΑΠ "κ(γ)άυρος" .


Εδώ στο GREENAREA13 πριν λίγους μήνες είχαμε αναφέρει ότι ο Βγενόπουλος είχε στο μυαλό του να βγάλει μια νέα εφημερίδα για την ομάδα μας που θα ενημερώνει σωστά τους οπαδούς μας, με απώτερο στόχο να "πάρει" όλους τους αναγνώστες των άλλων δυο "πράσινων" εφημερίδων (derby,πράσινη),όπου αυτό θα οδηγούσε κ' στο κλείσιμο τους.

Υ.Γ: ΕΜΕΙΣ ΣΑN GREENAREA13 ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ... ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΒΑΖΕΛΟΣ", ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ  Κ' ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΒΑΖΕΛΟΙ" ΆΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ...!!! ΙΣΩΣ ΤΑ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ' ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, ΆΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ-ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :